Kirjaudu sisään

AsiakaspalveluAsiakaspalvelu: Ohjeet

2. Oman Luukku sähköpostin luominen

11.01.2008 13:04

Mitä tietoja rekisteröityminen vaatii?

Oman Luukku.com sähköpostitilin luominen tapahtuu rekisteröitymällä palveluun Luukku.com sisäänkirjautumis-sivun linkistä Rekisteröidy Luukun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä pyydämme asiakkailtamme seuraavia tietoja:

- Käyttäjätunnus ja salasana MTV Median Internet-palveluihin

- Sähköpostiosoite ja salasana Luukku.com sähköpostiosoitetta varten

- Yhteystiedot

- Profiilitiedot sekä

- Asiakas- ja markkinointiviestien vastaanottaminen

Yksityiskohtaisemmat ohjeet näistä löydän seuraavista kysymyksistä.

Tunnukset MTV Median Internet-palveluihin?

Rekisteröitymällä ilmaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla voit käyttää myös seuraavia MTV3:n Internet-palveluita: mtv3.fi/anytime (netti-tv) sekä mtv3.fi/keskustelu. Mikäli sinulla on jo tunnus edellä mainittuihin palveluihin, kirjaudu Luukku -sähköpostipalveluun tästä. Jos rekisteröidyt uutena käyttäjänä luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Näillä tunnuksilla pääset käyttämän myös muita MTV Median Internet-palveluita.

Käyttäjätunnusta luodessa tulee käyttää pieniä kirjaimia a-z, numeroita ja/tai pisteitä. Ohjelma ei hyväksy isoja kirjaimia, viivoja eikä ä,å,ö –kirjaimia. Käyttäjätunnusta ei voi enää jatkossa muuttaa toisin kuin salasanaa.

Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä, muuten samat ohjeet kuin yllä käyttäjätunnusta luodessa.

Luukku sähköpostiosoitteen ja tunnuksen luominen?

Valitse haluamasi sähköpostiosoite ja sähköpostisi kirjautumiseen tarvittava salasana.

Luukun käyttäjätunnus on siis jatkossa sama kuin sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteessa saa käyttää pieniä kirjaimia a-z, numeroita ja/tai pisteitä. Ohjelma ei hyväksy isoja kirjaimia, viivoja eikä ä,å,ö –kirjaimia. Mikäli valitsemasi sähköposti on jo kannassa olemassa, saat vapaana olevia esimerkkejä. Käyttäjätunnusta ei voi enää jatkossa muuttaa toisin kuin salasanaa.

Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä, muuten samat ohjeet kuin yllä käyttäjätunnusta luodessa.

Omien yhteystietojen lisääminen?

Muista kirjata etu- ja sukunimesi oikeille paikoille. (Tämä helpottaa huomattavasti tietoja haettaessa tietokannasta.)

Kotiosoitteesi on myös tärkeää olla oikein ja tiedot oikeilla paikoilla. Varmistamme myös välillä osoitetietosi, mikäli salasana tai käyttäjätunnus on unohtunut. (tällöin varmistamme että annamme tiedot oikealle henkilölle)

Kun kirjoitat sähköpostiosoitteesi, ole tarkkana oikeinkirjoituksen suhteen, koska ilmoittamaasi osoitteeseen lähetetään mahdollisesti unohtunut salasana.

Omien profiilitietojen lisääminen?

Profiilitietojen avulla kehitämme palvelumme sisältöä asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi ja lähetämme juuri sinua kiinnostavia asiakasviestejä. Muista klikata syntymäaikasi oikein. (tämä on myös tärkeä tietoa jotta voimme tarkastaa, että luovutamme tarvittaessa käyttäjätiedot oikealle henkilölle)

Valitse myös sukupuoli, asemasi, koulutustaustasi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Asiakas- ja markkinointiviestien vastaanottaminen?

Voit valita mitä tietoa ja tarjouksia haluat vastaanottaa MTV Median tv-ohjelmiin ja palveluihin liittyen sekä haluatko vastaanottaa MTV Median valituilta yhteistyökumppaneilta markkinointiviestejä kiinnostuksesi kohteisiin liittyen.